I udendørssæsonen spilles i Damgårdsparken, Parkvej 9.

I indendørssæsonen spilles på Tapeten, Magleparken 5.

Der er stadig liv i de gamle på 60+. Der spilles hver mandag mellem 13 og 15, samt torsdag mellem 10 og 12 - både vinter og sommer.

Det er ikke for sjov – der er stadig kampgeist i de gamle. Det er ikke ligegyldigt om man taber eller vinder: men der er ikke nogen der ligger og bider i banen, hvis det ikke går den rigtige vej.

Livsnyderne styres af Jørgen Antonsen, som har lagt strikse regler for, hvordan torsdagen skal forløbe. Senest tirsdag kl. 12 skal Jørgen have at vide, hvem der kommer. Han udarbejder så et ugebrev som distribueres til alle. Ugebrevet fortæller, hvor mange der kommer, og hvor mange smørrebrød der skal bestilles til 3. halvleg.

Jørgen sørger for at der udarbejdes et kampprogram for hver uge. Der spilles 4 kampe af hver en halv time med forskellige makkere.

Herefter er det så tid til 3 halvleg, hvor arbejdsopgaverne også er lagt fast. Hvem der skal komme med brød til kaffen, dække bord, rydde op og vaske op.

Livsnyderne har nu eksisteret i over 10 år og det stabile fremmøde viser, at klubben i klubben i høj grad er levedygtig.

Vel mødt til alle nye deltagere.

PÅ LIVS-NYDERNE vegne
Jørgen Antonsen tlf. 2033 5382

Klik her for at læse mere om Livs-Nyderne.