Turneringer

BTK's medlemmer har mulighed for at deltage i mange forskellige slags turneringsaktiviteter

 

Onsdagsturnering

I hele sommersæsonen afholdes der onsdagsturnering kl 18-21. Turneringen afvikles som doublekampe med skiftende makkere, således at styrkeforholdet er nogenlunde ens. Alle kan deltage. Man møder blot op de onsdage, man har lyst. Onsdagsturneringen er en motionistturnering og er perfekt til at finde nye makkere at spille med.

Holdturnering for motionister

Selvom du ikke er verdensmester i tennis, har du mulighed for under hyggeligt samvær at prøve kræfter med andre klubber i en turnering. Der spilles 8-10 hverdage i sommerhalvåret, men du behøver ikke deltage hver gang, hvis du ikke kan. Kontakt motionistudvalget, hvis du har lyst til at deltage.

Holdturnering for juniorer

Ballerup Tennisklub deltager i Tennis Øst's holdturnering for juniorer. Der spilles 5-8 søndage i maj, juni, august og september. Har du lyst til at spille med, kan du kontakte ungdomsudvalget.

Holdturnering for veteraner

BTK deltager både i rækken for spillere, der er fyldt 40 år. Der spilles 5-8 hverdage i maj, juni, august og september. Har du lyst til at spille holdturnering for veteraner, kan du kontakte spilleudvalget.

Klubturnering

I denne turnering dyster man mod sine klubkammerater for at finde årets klubmester. Der spilles i flere forskellige rækker, så alle kan være med uanset alder og evner. Sædvanligvis afholdes klubturneringen i hhv. april (indendørsmesterskaber) og august (udendørsmesterskaber).

Landskamp med BTK's venskabsklub i Sverige

Hvert år spilles en landskamp med BTK's venskabsklub Tröingebergs Tennisklubb i Falkenberg i Sverige. Landskampen afholdes på skift i BTK og i Falkenberg i Sverige.