Lukkevagt

Lukkevagten er en meget vigtig del af klubbens ve og vel. Det er nemlig lukkevagten der hver eneste aften hele udendørssæsonen igennem checker om vinduer og døre er lukkede, lyset slukket, og i det hele taget ser efter om alt er i orden. På den måde er vi med til at mindske risikoen for ubudne gæster og holde faciliteterne i god stand. Det er guld værd for klubbens medlemmer.

Lukkevagten består af et antal personer, der på frivillig basis, på skift, en uge af gangen, lukker klubhuset inden tyverialarmen automatisk tilsluttes. Fordelingen af ugerne foretages ved sæsonstart, og hvis man ikke kan lukke klubhuset en aften, så bytter man selv med en af de andre.

Har du tid og lyst til at gå en aftentur og samtidig deltage i lukkevagten er du velkommen til at kontakte BTK på post@btk.dk.

Klik her for at se oversigten over lukkevagter 2024.


 

Vejledning lukkevagt

Tyverialarm
Hvis alarmen aktiveres, kontakter alamrfirmaet Verisure en af nedenstående personer i nævnte rækkefølge:
1. Kurt Christiansen, tlf. 3137 0696
2. Torben Mikalski, tlf. 2121 1690

Hvis lukkevagten eller andre observerer problemer, er man velkommen til at kontakte en af ovenstående personer.

Adgang til klubhuset
Medlemmernes adgangskort giver adgang til klubhuset i tidsrummet kl 6 – 22, mens lukkevagternes adgangskort giver adgang i tidsrummet kl 6 – 23.

Følgende skal kontrolleres

Lyset skal slukkes i alle rum. Kontakten til lyset over bardisken på baldakinen, og kan ses fra køkkenet. Lyset på terrassen slukkes ved hoveddøren. En enkelt lampe på terrassen samt lamperne på huset mod Parkvej er udstyret med en lysføler, og kan ikke slukkes manuelt. Ventilatorerne i omklædningsrummene er udstyret med termostat, så de slukker automatisk.
Vinduer og døre lukkes. Husk at kontrollere bagdøren og dørene til begge depotrum.
Køkkenapparater skal være slukkede, dog ikke opvaskemaskinen, der selv slukker. Kontrollér at køleskabet er låst.
Tennisbanerne kontrolleres for hærværk og åbne vandhaner. Dørene til banerne skal være lukkede.

Oprydning i klubhuset og på terrassen
Hvis du har tid og lyst må du meget gerne sætte borde og stole mv. på plads, således at klubhus og terrasse fremstår pænt og nydeligt.

Observering af skader mv.
Hvis du observerer at alarmen aktiveres eller der er sket skader i klubhus eller på banerne, skal du kontakte en af de personer, der er nævnt ovenfor. Hvis der observeres nogle ikke akutte fejl eller mangler, sendes en mail til post@btk.dk. Det vil være en fordel hvis der tages nogle billeder som dokumentation.