Udfordringskampe som man selv arrangerer

Vi har oprettet en valgfri og for sjov single ranking for tennisspillere i BTK (implementeret i et delt regneark). Alle kan være med. Hvis man udfordrer en anden spiller og vinder tenniskampen, bytter man plads på rankinglisten og opdaterer kolonnerne. Alle kan opdatere regnearket. Man kan opdatere regnearket via. en mobil ved brug af Google Sheets app'en. Alternativt kan man bruge en browser.

Ved sommer afslutningen får den som ligger nummer 1 og den som har vundet flest kampe en lille præmie (ligesom vinderne i onsdagsturneringen) hvorefter vi starter forfra med et tomt regneark. 

Alle medlemmer kan skrive sig på listen og udfordre de andre spillere. Man aftaler selv spilletidspunkt, booker selv en bane og opdaterer selv regnearket. Man aftaler selv kampformen, f.eks. spil på tid, et enkelt sæt eller bedst af 3 sæt.

Man skal være logget ind i Banebooking systemet for at få adgang til regnearket. Efter man har logget ind skal man vælge "Spil udfordringskampe" for at få adgang til regnearket.  

 

Log ind i banebookingsystemet

 

Den aktuelle ranking