Jeg vil gerne spille tennis

 Meld dig ind i Ballerup Tennisklub

Hvornår er det bedst at melde sig ind?
For voksne, der ikke har spillet før, eller ikke har en makker, er det bedste tidspunkt i maj-juni måned. I denne periode findes de bedste muligheder for at deltage i introduktionskurser og for at finde en eller flere makkere at spille med. 
Børn kan melde sig ind hele året rundt, da der er træning for juniorer hele året rundt.

Prøvetime

Alle kan igennem hele udendørssæsonen henvende sig hos træneren om tirsdagen og torsdagen og få yderligere oplysninger samt en informationsfolder og aftale en gratis prøvetime.

Juniorer kan møde op kl. 16 eller 17, seniorer kl. 18.

Indmeldelse
Indmeldelse og betaling foregår online på klubbens hjemmeside. Klik her for at melde dig ind.
Du kan gratis prøve om tennis er noget for dig. Juniorer kan møde op til 2-3 træningstimer før du bestemmer dig. Ketsjer kan lånes. Juniorer kan melde sig ind hele året. Seniorer kan også melde sig ind hele året, men det bedste tidspunkt vil være i maj måned, hvor der er flere tilbud til seniorer.

Hvad koster det at spille tennis
Man skal betale et kontingent for at være medlem af klubben. Det giver ret til at spille lige så meget man har lyst til i den sæson, som kontingentet dækker.

Alle juniorer, der er medlem af BTK, tilbydes gratis træning 1 eller 2 gange om ugen. Der er således ikke ekstra udgifter til træning, når kontingentet er betalt.

For at spille tennis i vinterhalvåret, skal man betale et indendørskontingent.

Klik her for at se priserne.

 

Læs yderligere information på siderne Information for børn og information for voksne.