Fællesskab og dermed også fællesspisning har været en vigtig del af BTK i mange år. Fællesspisning finder sted i flere sammenhænge.

Mandagsspisning

På en række mandage i udendørssæsonen vil der være mulighed for at deltage i mandagsspisning. Udvalgte mandagsspisninger vil blive annonceret på hjemmesiden og Facebook, mens andre arrangeres mere spontant med kort varsel. John Dühring står for mandagsspisningen. Kontakt John (SMS til 2127 6345) for at høre om der er mandagsspisning og tilmeld dig direkte til John.

Fællesspisning ved holdkampe

BTK har altid haft ry for at have en god forplejning ved holdkampe. Efter nogle intense kampe på tennisbanerne, hvor bølgerne en gang i mellem går højt, er fællesspisning en god måde at afslutte en holdkamp på. 

Fællesspisning ved generalforsamling, medlemsmøder mv.

Hvad enten det er juniorer, der afholder "Pizza og Play" eller livsnyderne, der spiller double, så er der altid fællesspisning med i arrangementet. Det samme gælder når der afholdes generalforsamling, medlemsmøde, arbejdsdage i bane- og klubhusudvalget eller juleafslutning. 

Har du tid og lyst til hjælpe med i køkkenet

Har du lyst til at hjælpe med til en eller flere fællesspisninger, så skriv til post@btk.dk. Måske har du tid og lyst til at stå for en mandagsspisning eller hjælpe John, så kan du også kontakte John direkte på SMS eller telefon 2127 6345.