Onsdagsturnering og Drop-ind

Onsdagsturneringen og Drop-ind turneringen er motionistturneringer, der spilles hhv. udendørs hele sommeren og indendørs den første søndag i hver måned.

Onsdagsturneringen spilles hver onsdag kl 18-21 hele sommeren. Der er ingen forudgående tilmelding. Man møder bare op de dage, som man har tid og lyst. Hvis du møder senest kl 17:50, kan du deltage i første spillerunde. Du er også velkommen til at møde senere og deltage i de efterfølgende spillerunder.

Makkerbørs

BTK har en makkerbørs på Facebook, men den bedste makkerbørs er Onsdagsturneringen. Det er her du kan skabe kontakter og netværk. Flere arrangerer også selv motionisttræf eller doublespil udover de arrangementer som Motionistudvalget står for.

Turneringsform

Man spiller double på tid. Der spilles ca. 25 minutter pr. kamp, hvorefter man spiller en ny kamp med en ny makker.

Når man møder op tilmelder man sig til turneringsledelsen. Man bestemmer selv om man vil spille alle timer, eller f.eks. kun hver anden kamp.

Turneringsledelsen sammensætter dagens kampprogram og forsøger at fordele spillerne, således at man kommer til at spille med forskellige makkere og forskellige modstandere. 

I udendørssæsonen køres grillen sædvanligvis frem, således at der er mulighed for at købe pølser og afslutte dagen med at spise sammen.

Pointsystem

Der tildeles 1 point for en tabt kamp og 2 point for en vunden kamp. Pointfordelingen opdateres efter hver spillerunde.

Brug piletasterne på tastaturet for at scrolle til højre for at se de efterfølgende datoer.

Klik her for at downloade hele skemaet.