Træning og aktiviteter for juniorer

Alle klubbens børn og unge kan gå til træning en eller 2 gange om ugen.

Der er ingen ekstra regninger for træning. Træningen er gratis for alle juniorer, der har betalt sit kontingent og repræsenterer BTK.

Træningen varetages af både professionelle trænere og klubbens egne trænere.

 

Prøvetime

Henvendelse hos træneren om tirsdagen og torsdagen i tidsrummet kl. 16-18. Du finder træneren på tennisbanen.

Her kan du aftale gratis prøvetimer, ketsjer kan lånes, og få udleveret en informationsfolder. Juniorer kan møde op til 2-3 træningstimer før man bestemmer dig.

Træning for børn tirsdage og torsdage

Træningen for børn foregår om eftermiddagen på tirsdage og torsdage. Sædvanligvis inden for tidsrummet kl 16-19. Træningen foregår hele året rundt, bortset fra f.eks. i juleferien og påsken. I skoleferien vil der også være træning, men normalt på lidt andre tidspunkter. Træningstider og aflysninger i f.eks. skoleferier annonceres på facebook og i kalenderen på forsiden af hjemmesiden.

Tilmelding: Du møder bare op en tirsdag eller torsdag kl. 16 og kontakter træneren.

Pris: Det er gratis for alle juniorer i BTK.

Spil tennis hver dag

Alle klubbens medlemmer kan spille på banerne, lige så meget man vil. Minitennisbanerne og slåmuren kan man bare bruge, når de er ledige. Inden man spiller på tennisbanerne, skal man reservere banen i banebookingsystemet. Det foregår på skærmen i klubhuset eller på Internettet på www.btk.dk.

Turneringer for børn

Når du har lært det grundlæggende i tennisspillet, har du mulighed for at spille turneringer. Der er mulighed for at spille både holdturneringer og individuelle turneringer.

Træningssteder

I perioden maj - september foregår træningen på udendørsanlægget i Damgårdsparken, Parkvej 9A, og i perioden oktober - april foregår træningen i tennishallen på Tapeten, Magleparken 5. De eksakte datoer for sæsonskift annonceres på Facebook og i kalenderen på forsiden af hjemmesiden.

I tilfælde af regn

I udendørssæsonen er vi afhængige af vejret. Mød op til træningen selvom det regner. Måske kan der spilles på nogle baner, alternativt vil træneren arrangere tennisrelaterede aktiviteter.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af trænerne på banerne tirsdage eller torsdag kl 16-19, eller sende en mail til jens@btk.dk 

 

Adresse og kontaktoplysninger