Nedenfor kan du finde en række oplysninger for især kommende og nye seniormedlemmer. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at sende en mail til post@btk.dk. Du er også velkommen til at møde op i tennisklubben tirsdage eller torsdage i tidsrummet kl 16-19 og snakke med en af trænerne. 

Træning for seniorer - over 18 år
Alle klubbens nye medlemmer og alle let øvede voksne har mulighed for at deltage i et forårskursus og et tilsvarende efterårskursus. Kurset foregår på 5 hverdage i maj-juni og 5 hverdage i august-september. I forbindelse med træningen vil der også være gode muligheder for at finde en eller flere makkere. Desuden er der mulighed for at tilmelde sig minikurser, hvor udvalgte emner trænes. Læs mere på kalenderen på forsiden af hjemmesiden og på opslag i klubhuset.

Der er også mulighed for at hyre en personlig træner. Prisen aftales og afregnes direkte med træneren. Klik her for at se en oversigt over klubbens trænere. Trænerne kan også træffes på banerne tirsdage og torsdag kl 16-19.

 

Prøvetime
Børn kan få lov til at deltage i træningen et par gange og låne en ketsjer hos træneren, inden man beslutter sig for indmeldelse. Voksne kan også få en prøvetime, men uden træner og kun i sommersæsonen. Og de vil ligeledes kunne låne en ketsjer og nogle bolde. Udlån af ketsjere til voksne kan ske ved henvendelse til en af trænerne på banerne tirsdage og torsdage kl. 18. Tidspunktet for prøvetimen aftales samtidigt.

Bemærk: I ferieperioderne er der ikke mulighed for prøvetimer. Det gælder f.eks. jul, påske og skoleferien. 

Spil tennis hver dag
Alle klubbens medlemmer kan spille på banerne, lige så meget man vil. Minitennisbanerne og slåmuren kan man bare bruge, når de er ledige. Inden man spiller på tennisbanerne, skal man reservere banen i banebookingsystemet. Det foregår på skærmen i klubhuset eller på Internettet på www.btk.dk.

Skal man have en makker for at melde sig ind i tennisklubben?
Nej, det behøver man absolut ikke. Der er mange, der melder sig ind alene. Alle børn kan gå til træning næsten hele året rundt, og her møder man selvfølgelig mange kammerater. Voksne kan være lidt mere tilbageholdne med at møde nye venner, men hvis man har lyst til at møde nye venner er muligheden der. Det kræver blot, at man selv melder sig til f.eks. træningen eller deltager i onsdagsturneringen.

Selvom BTK har en makkerbørs på Facebook  er onsdagsturneringen erfaringsmæssigt den bedste måde at møde nye venner og finde nye makkere.

Turnering for voksne
Hver onsdag i hele udendørssæsonen afholdes en hyggeturnering, hvor man blot møder op de onsdage man har tid og lyst. I onsdagsturneringen kommer man til at spille med mange forskellige makkere, og det giver også gode muligheder for at finde en eller flere makkere. Der er også mulighed for at spille både holdturneringer og individuelle turneringer. Der er både turneringer for motionister, seniorer og oldboys/girls. Spørg træneren inden du tilmelder dig en turnering.
Det er gratis at deltage i holdturneringen, mens der kan være deltagergebyrer i individuelle turneringer.

Kan man nøjes med selv at spille tennis uden at deltage i træning og turneringer?
Hvis man blot ønsker at spille tennis med sin faste makker uden at deltage i træning, turnering eller andre arrangementer, er man velkommen til det. Der er rig mulighed for at spille. Alle medlemmer har mulighed for at reservere en bane hver dag. Det sker enten via Internettet på www.btk.dk eller på booking-PC'en i klubhuset.

Andre arrangementer
Igennem hele sæsonen afholdes en række arrangementer. F.eks. landskamp med vores svenske venskabsklub, motionistturneringer, klubturneringer og mandagsspisning.
Læs mere på kalenderen på forsiden af hjemmesiden og på opslag i klubhuset.

Vintertennis
Indendørssæsonen varer fra den 1. oktober til den 30. april. Om vinteren kan voksne enten benytte sig af den fleksible løsning, hvor man booker spilletider fra gang til gang i lighed med udendørs, eller voksne kan søge om en fast ugentlig spilletime. Der er også mulighed for at benytte minitennisbaner i vinterhalvåret. Der skal betales indendørs kontingent for at spille om vinteren. Klik her for at se kontingentsatserne. Man skal være medlem af Ballerup Tennisklub, dvs. have betalt udendørskontingent, for at benytte sig af muligheden for at spille indendørs tennis. Klik her for at læse mere om indendørs tennis.

Er det muligt at spille med en person der ikke er medlem af tennisklubben?
Medlemmer af BTK kan lejlighedsvis spille med personer, der ikke er medlem af klubben mod at købe et gæstekort. Klik her for at læse om gæstekort.