Indendørs tennis på Tapeten

Vi spiller tennis i vintersæsonen på Tapeten, Magleparken 5.

Indendørssæsonen

Indendørssæsonen varer fra den 1. oktober til den 30. april. 

Indendørs banetimer på Tapeten

Ballerup kommune har indrettet 2 tennisbaner på Tapeten. Ballerup Tennisklub har fået stillet de fleste banetimer til rådighed. Tennisklubben bruger disse timer dels til træning og forskellige arrangementer, dels til almindeligt tennisspil. Herudover anvendes tennishallen af andre foreninger, primært i dagtimerne.

Spil indendørs tennis 

Juniorer kan gå til træning 2 til 3 gange ugentlig. Seniorer kan enten booke baner i lighed med udendørs eller spille på en fast spilletid med en fast makker. Herudover kan både juniorer og seniorer deltage i arrangementer i BTK og arrangementer der f.eks. afholdes af Sjællands Tennis Union. 

BTK-medlemmer, der kun betaler udendørs kontingent, kan købe et klippekort til 5 timer for kr. 250,- Dette klippekort købes hos kassereren (Erik Hvalsøe). Klippekortet giver adgang til at spille 5 timer (5 gange) på Tapeten.

Når klippekortet er betalt åbnes der for 5 reservationer med det normale medlemsnummer. Hvis man spiller 5 gange sammen med en person der har fast time, så skal der ikke reserveres i bookingsystemet, men det tæller på klippekortet uanset om der reserveres i bookingsystemet eller ej.

Adgang til tennishallen på Tapeten

Tennishallen på Tapeten er normalt aflåst. Dog er tennishallen ikke aflåst i de tidsrum, hvor der er træning.

Alle seniorer, der spiller indendørs tennis kan få udleveret en adgangsbrik til Tapeten. Klik her for at læse mere om udlevering af adgangsbrikker.