Indendørssæsonen

Indendørssæsonen varer fra den 1. oktober til den 30. april. Da mange spiller udendørs i de første uger af oktober, vil træning og faste banetimer først starte efter efterårsferien, dvs. i uge 43. 

Indendørs banetimer på Tapeten

Ballerup kommune har indrettet 2 tennisbaner og 2 minitennisbaner på Tapeten. Ballerup Tennisklub har fået stillet de fleste banetimer til rådighed. Tennisklubben bruger disse timer dels til træning og forskellige arrangementer, dels til almindeligt tennisspil. Herudover anvendes tennishallen af andre foreninger, primært i dagtimerne.

HUSK at afmelde banetimer, der ikke anvendes

Det er meget vigtigt at der ikke står tomme baner. Husk at annullere banereservationen, hvis du ikke anvender banen. 

Kontingent

Adgang til at spille tennis er forbeholdt medlemmer af Ballerup Tennisklub. Det er ikke muligt at leje en bane. Ballerup Tennisklub er en forening baseret på medlemskab og drevet primært af frivillige. 

Man skal betale kontingent for at være medlem af klubben. Det giver ret til at spille lige så meget man har lyst til hhv. i hele sommersæsonen og indendørssæsonen, samt ret til at deltage i den almindelige træning og øvrige aktiviteter. F.eks. tilbydes alle juniorer, der er medlem af BTK, gratis træning 1 eller 2 gange om ugen.
Der findes forskellige kontingenter, f.eks. til juniorer og seniorer, samt udendørs og indendørs. Klik her for at se priserne. 

Spil indendørs tennis 

Alle der har betalt indendørs kontingent, vil have mulighed for at booke baner indendørs på samme måde som udendørs. Det gælder både for juniorer og seniorer.

Der er også mulighed for at benytte minitennisbanerne i vinterhalvåret. Når minitennisbanerne ikke anvendes til træning eller arrangementer, kan minitennisbanerne anvendes til både minitennis eller badminton, af alle medlemmer der har betalt indendørs kontingent.

Herudover kan både juniorer og seniorer deltage i arrangementer i BTK og arrangementer der f.eks. afholdes af Tennis Øst, DGI og Dansk Tennis Forbund. 

Indendørs tennis for juniorer

Juniorer kan gå til træning 1 til 2 gange ugentligt. Træningen foregår tirsdage og torsdage kl 16-19. Kontakt træneren i træningstiden for yderligere information, herunder mulighederne for en prøvetime.

Indendørs tennis for seniorer

Seniorer kan enten benytte sig af den fleksible løsning, hvor man booker spilletider fra gang til gang i lighed med udendørs, eller ansøge om en fast ugentlig spilletime. Der kræves to indendørsmedlemsskaber for at booke en bane eller for at få tildelt en fast banetime. Dog kræves der kun ét familiemedlemsskab for at få tildelt en fast banetime. Ansøgning og tildeling af faste banetimer sker hvert år i september.

Bemærk: Banetimerne på mandage til torsdage i tidsrummet kl 16-20 er meget attraktive. På øvrige tidspunkter, samt fredage, lørdage og søndage, er der større mulighed for at finde ledige banetimer.

Klippekort 

BTK-medlemmer, der kun betaler udendørs kontingent, kan købe et klippekort til 5 timer for kr. 450,- Dette klippekort købes hos kassereren. Klippekortet giver adgang til at spille 5 timer (5 gange) på Tapeten.

Når klippekortet er betalt åbnes der for 5 reservationer med det normale medlemsnummer. Hvis man spiller 5 gange sammen med en person der har fast time, så skal der ikke reserveres i bookingsystemet, men det tæller på klippekortet uanset om der reserveres i bookingsystemet eller ej.

Adgang til tennishallen på Tapeten

Tennishallen på Tapeten er normalt aflåst. Dog er tennishallen ikke aflåst i de tidsrum, hvor der er træning.

Alle seniorer, der spiller indendørs tennis kan få udleveret en adgangsbrik til Tapeten. Klik her for at læse mere om udlevering af adgangsbrikker.