Indendørssæsonen

Indendørssæsonen varer fra den 1. oktober til den 30. april. Da mange spiller udendørs i de første uger af oktober, vil træning og faste banetimer først starte efter efterårsferien, dvs. i uge 43. Alle der har betalt indendørs kontingent, vil have mulighed for at booke baner indendørs på samme måde som udendørs.

Indendørs banetimer på Tapeten

Ballerup kommune har indrettet 2 tennisbaner på Tapeten. Ballerup Tennisklub har fået stillet de fleste banetimer til rådighed. Tennisklubben bruger disse timer dels til træning og forskellige arrangementer, dels til almindeligt tennisspil. Herudover anvendes tennishallen af andre foreninger, primært i dagtimerne.

Spil indendørs tennis 

Juniorer kan gå til træning 2 gange ugentlig. Seniorer kan enten benytte sig af den fleksible løsning, hvor man booker spilletider fra gang til gang i lighed med udendørs, eller ansøge om en fast ugentlig spilletime. Der kræves to indendørsmedlemsskaber for at booke en bane og for at få tildelte en fast banetime. Dog kræves der kun ét familiemedlemsskab for at få tildelt en fast banetime. De enkelte medlemmer kan booke spilletider i lighed med udendørs.

Der er også mulighed for at benytte minitennisbaner, spille bordtennis og badminton i vinterhalvåret.

Herudover kan både juniorer og seniorer deltage i arrangementer i BTK og arrangementer der f.eks. afholdes af Tennis Øst, DGI og Dansk Tennis Forbund. 

BTK-medlemmer, der kun betaler udendørs kontingent, kan købe et klippekort til 5 timer for kr. 450,- Dette klippekort købes hos kassereren. Klippekortet giver adgang til at spille 5 timer (5 gange) på Tapeten.

Når klippekortet er betalt åbnes der for 5 reservationer med det normale medlemsnummer. Hvis man spiller 5 gange sammen med en person der har fast time, så skal der ikke reserveres i bookingsystemet, men det tæller på klippekortet uanset om der reserveres i bookingsystemet eller ej.

Adgang til tennishallen på Tapeten

Tennishallen på Tapeten er normalt aflåst. Dog er tennishallen ikke aflåst i de tidsrum, hvor der er træning.

Alle seniorer, der spiller indendørs tennis kan få udleveret en adgangsbrik til Tapeten. Klik her for at læse mere om udlevering af adgangsbrikker.