Information for kommende og nye junior medlemmer

Du kan gå til tennistræning 1 eller 2 gange om ugen, og herudover kan du spille tennis med dine kammerater og dine forældre hver eneste dag, hvis du har lyst.

Nedenfor kan du finde en række oplysninger for især kommende og nye juniormedlemmer. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at sende en mail til post@btk.dk. Du er også velkommen til at møde op tirsdag eller torsdag eftermiddag i kl 16. eller 17 og snakke med en af trænerne.

 

Prøvetime
Nye juniorer (6-18 år) kan igennem hele sæsonen henvende sig hos træneren om tirsdagen og torsdagen kl. 16 eller 17. Her kan du aftale gratis prøvetimer, ketsjer kan lånes, og få udleveret en informationsfolder. Klik her for at se adresserne.

Indmeldelse
Indmeldelse og betaling foregår online på klubbens hjemmeside. Klik her for at se priserne.

Klik her for at melde dig ind.

Træning for børn og unge
Alle klubbens børn og unge kan gå til træning en eller flere gange om ugen. Træningen foregår hver tirsdag og torsdag fra 16 til 19 de fleste uger året rundt.
Træningen varetages af både professionelle trænere og klubbens egne trænere.
Der er ingen ekstra regninger for træning. Træningen er gratis for alle juniorer, der har betalt sit kontingent og repræsenterer BTK.
Klik her for at se kontingentsatser.
Spil tennis hver dag
Alle klubbens medlemmer kan spille på banerne, lige så meget man vil. Minitennisbanerne og slåmuren kan man bare bruge, når de er ledige. Inden man spiller på tennisbanerne, skal man reservere banen i banebookingsystemet. Det foregår på skærmen i klubhuset eller på Internettet på www.btk.dk.
Turneringer for børn
Når du har lært det grundlæggende i tennisspillet, har du mulighed for at spille turneringer. Der er mulighed for at spille både holdturneringer og individuelle turneringer.
Det er gratis at deltage i holdturneringen, mens der kan være deltagergebyrer i individuelle turneringer.
Turneringerne er inddelt efter alder og styrke. Spørg træneren inden du tilmelder dig en turnering.
Vintertennis
Indendørssæsonen varer fra den 1. oktober til den 30. april. Alle juniorer får tilbud om træning i indendørssæsonen. Det foregår tirsdag og torsdag. Der er også mulighed for at benytte minitennisbanerne i vinterhalvåret.
Hvor gammel skal man være for at starte med at spille tennis?
Der er mange børn der starter som 6-8 årige, men man kan ikke sætte en bestemt alder på. Hvis man kan gribe en bold, løfte en børneketsjer, og i øvrigt synes at det er sjovt, så er man gammel nok. Og man bliver aldrig for gammel til at spille tennis!