Gæstespil udendørs

Som medlem af BTK er du velkommen til at spille med en gæst. De første to gange er det gratis, herefter koster det 75 kr. pr. time.

Banereservation

Log ind i bookingsystemet og book en bane. I stedet for at indtaste medspillerens navn, klikkes på knappen Gæstetime.

 

Herefter betales online for gæstetimen, hvorefter banen er reserveret, og du kan spille med din gæst.

Bemærk: Online betaling kan ikke foretages på bookingterminalen ved indgangsdøren i klubhuset, men skal ske på en almindelig computer eller mobil. Der findes en computer i klubhuset.


Gæstespil indendørs

Blandt de medlemmer, der spiller indendørs har der været et ønske om en gang imellem at kunne spille med BTK-medlemmer der normalt ikke spiller indendørs.

Det er kun BTK-medlemmer, der betaler indendørskontingent, der har adgang til at spille tennis på Tapeten. De første to gange er det gratis, herefter koster det 75 kr. pr. time.

Der er ikke tale om at man har betalt baneleje for sin faste time og dermed blot kan udlåne sin time til andre. De personer der spiller tennis på Tapeten skal være personligt medlem af BTK og have betalt kontingent.

BTK-medlemmer der ikke betaler indendørs kontingent har dog adgang til de fælles arrangementer der foregår i vinterens løb, f.eks. nytårsturneringen.

BTK-medlemmer kan købe et klippekort til 5 timer for kr. 450,- Dette klippekort købes hos kassereren. Klippekortet giver adgang til at spille 5 timer (5 gange) på Tapeten.

Når klippekortet er betalt åbnes der for 5 reservationer med det normale medlemsnummer. Hvis man spiller 5 gange sammen med en person der har fast time, så skal der ikke reserveres i bookingsystemet, men det tæller på klippekortet uanset om der reserveres i bookingsystemet eller ej.