Padel i BTK

Padel i BTK

Padel er en naturlig aktivitet i BTK sammen med minitennis, Play & Stay og tennis. Alle aktiviteter spilles efter de samme regler, men på forskellige baner, og med forskelligt udstyr og bolde.

I dag spiller en del af BTK's medlemmer padel i andre klubber og kommercielle centre, da der på nuværende tidspunkt ikke findes padal baner i foreningsregi i Ballerup Kommune. Ballerup Tennisklub er i dialog med Ballerup Kommune om etablering af padelbaner i foreningsregi i Ballerup Kommune.

Etableringen er padelbanerne i Damgårdsparken nærmer sig. Ballerup Kommune har vedtaget en helhedplan for Damgårdsparken, hvor der er afsat plads til padelbaner. Vedtagelsen af de økonomiske midler til padelbanerne har været forsinket. Usikkerheden om pfas har gjort at Ballerup Kommune har afventet at der kunne stilles sikkerhed for at indhold og grænseværdier kunne overholdes. 

Kultur- og Fritidsudvalget har vedtaget projeket i maj 2023, og vi afventer at kommunalbestyrelsen træffer den formelle beslutning. 

Deltag i turneringer

Dansk Tennis Forbund og DGI afholder både individuelle og holdturneringer. Alle medlemmer i BTK har mulighed for at deltage i turneringer, som udbydes af DTF og DGI.

Træning for børn og voksne

Da Ballerup Kommune på nuværende tidspunkt ikke kan stille padelbaner til rådighed, har BTK ikke mulighed for at arrangere regelmæssig træning for børn og voksne. De træningstilbud som udbydes vil ske i samarbejde med Dansk Tennis Forbund og DGI, og vil blive annonceret i kalenderen og på Facebook.