Vandrepokaler til juniorerne

9. maj 2019 21:41 , af Dragana Larsen

I forbindelse med den årlige begivenhed - standardhejsning - den 28. april 2018, var der stor spænding blandt juniorerne. Traditionen tro skulle vandrepokalerne uddeles til et par spillere for årets ”Flid & Fremgang” samt årets ”Kammerat &Team Player”.

I år modtog Josephine Bentzen (U16) pokalen for årets ”Kammerat &Team Player”. Dette for sit gode humør, fremgang og evne til at få sine medspiller til at yde lidt ekstra.
Spændingen blev ikke mindre, da uddeling for årets ”Flid og Fremgang” måtte udskydes, idet modtageren ikke var til stede.

Til den første udendørs træning, havde cheftræner Jens Brodersen den fornøjelse at overrække vandrepokalen for ”Flid og Fremgang” til Alicia Ranjitkar (U12) for hendes utrættelige indsats til træning og ikke mindst for de gode resultater, i de turneringer hun har deltaget.

Stort tillykke til dem begge to.

 


(Supplerende oplysninger til billederne: Billede 1 / fra venstre ses Christian Larsen - sidste års modtager for "Flid & Fremgang", Cheftræner Jens Brodersen, Olesja Jensen - sidste års modtager for "Kammerat & TeamPlayer, og Josephine Bentzen - dette års modtager for årets "Kammerat & TeamPlayer.
Billede 2 / Cheftræner Jens Brodersen og Alicia Ranjitkar.)