Ændringer på Tapeten

8. oktober 2019 18:34 , af Webmaster .

Den gamle sofa fyldte for meget i klublokalet, så vi valgte at smide den ud. Den blev båret ned i tennishallen, men inden den blev afhentet blev den flittigt brugt i forbindelse med ”aftertennis”. Så den fik lov til at blive i tennishallen.

I år bliver bordtennisbordet fjernet og området ved bordtennisbordet omdannet til et loungeområde. Sofaen bliver nu smidt ud og der bliver opsat nogle små sofa-stole i lighed med dem som findes i Damgårdsparken. Samtidigt bliver området ved ribberne ændret. Der bliver etableret et depotrum og ribberne flyttet.

De batteridrevne sæbedispensere og håndklædebokse er udskiftet med manuelle og mere miljøvenligt udstyr. Flere andre mindre ændringer bliver foretaget, bl.a. en lille detalje er de små magneter, der kan holde nettet ind til væggen ved indgangen til tennisbanerne.

Ændringerne er foreslået af den nye daglige leder på Tapeten, Paw Nielsen, og det falder i god tråd med vores ønsker. Bordtennisbordet bliver meget sjældent brugt, og der er behov for depotplads. Samtidigt vil det være godt med et loungeområde i hallen, som supplement til klublokalet.